Digitala
låssystem

Digitala lås
till din fastighet

Ett modernt digitalt låssystem som underhålls kommer alltid vara uppdaterat och säkert, oavsett hur många nycklar som tappats bort. Fördelarna med digitala lås jämfört med mekaniska lås gäller både säkerhet, miljömedvetenhet och ekonomi.

För oss är det viktigt att vara en varumärkesoberoende digital låssmed. Vi vill jobba med de produkter som passar våra kunders ändamål bäst och vi använder alla fabrikat. Här är dock ett urval på produkter som vi gärna jobbar med:

iLOQ – digitalt låssystem

iLOQs digitala låssystem ger både hög säkerhet och smart miljötänk. Du slipper dessutom onödiga kostnader på batteribyte då iLOQs alla låssystem är batterifria och drivs av rörelseenergi.

Läs mer om iLOQs låssystem 

SALTO – Digital passerkontroll 

SALTO Systems kan du skapa säkerhet för alla dörrar i en byggnad. Produktportföljen innefattar elektroniska lås och läsare för ytterdörrar, innedörrar, skåp, grindar, serverrack, garage och mycket annat. Du öppnar dörren säkert och enkelt via en smartphone, tagg, armband eller kort.

 

Livion – Nyckelautomat

Med en nyckelautomat kan nyckelutdelning ske även om låssmed eller fastighetsvärd ej är på plats. Med säker identifiering genom BankID där det sedan skickas en kod till mobilen kan en nyckel delas ut till entreprenörer eller boende på endast några minuter.

Läs mer om Livion

Väljer alltid bäst produkt för ändamålet

Vi vill helt enkelt jobba med de produkter som passar våra kunders ändamål bäst. Vi jobbar med alla på marknaden förekommande låsfabrikat. Bland annat ILOQ, Livion, Axema, SALTO, Assa Abloy, Safetron och Steplock.

Vi tycker det är viktigt att digitala lås och säkerhet har ett öppet API så att smarta låssystem kan bli ännu smartare genom att kunden kan sköta så mycket som möjligt i en och samma app. När det gäller låssystem för bostadsrättsföreningar  är det ännu viktigare att boende i brf inte behöver lära sig flera appar än nödvändigt.