Digitala
låssystem

Digitala lås
till din fastighet

Digitala lås är ett självklart val

För oss är digitala lås är ett självklart val, och vi har därför valt att arbeta uteslutande med digitala lås- och passérsystem. Fördelarna anser vi är många fler, både vad gäller säkerhet, miljömedvetenhet och ekonomi, jämfört med mekaniska lås. Ett modernt digitalt låssystem som underhålls kommer alltid vara uppdaterat och säkert, oavsett hur många nycklar som tappats bort.

För oss är det viktigt att vara en varumärkesoberoende digital låssmed. Vi vill helt enkelt jobba med de produkter som passar våra kunders ändamål bäst. Vi jobbar med alla fabrikat. Bland annat ILOQ, Livion, Axema, SALTO, Assa Abloy, Safetron och Steplock.

Önskas ett annat varumärke? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi har en mångårig kunskap inom digitala lås och även ett brett nätverk över kompetenta kollegor i branschen.

Digitala Låssmed®

Vi arbetar uteslutande med moderna låssystem och utveckling av tjänster kring låssystemen.
Den digitala tekniken ger fantastiska möjligheter att skapa lösningar som både förenklar nyckelhantering, skapar bekvämlighet och …
ger bättre säkerhet för alla användare.
Den digitala tekniken ger fantastiska möjligheter
Vi vill leverera mervärden som höjer upplevelsen och ökar förståelsen av fördelarna med ett digitalt låssystem. Vi utgår därför alltid från kundens förutsättningar och behov och följer varje kund, från första introduktionsmötet till installation och efterservice. Med

kundanpassad dokumentation, utbildning och alltid tillgänglig support ser vi till att våra kunder känner sig trygga och får ut maximal nytta av sitt digitala låssystem. Med hjälp av den digitala teknikens fördelar löser vi problem med trasslig nyckelhantering och tung administration av nycklar, vilket ger tid över för annat.