Vi kan
iLOQ

iLOQs största återförsäljare
i Sverige

Samuelsson & Partner AB är Sveriges första Digital Låssmed®, ett koncept som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem då det är det självklara valet för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar – som står sig in i framtiden.

Att vara en Digital Låssmed® innebär också att vi har en standardiserad process när vi hjälper kunder till en övergång till ett digitalt låssystem. Vi följer kunden hela vägen – från första mötet, konsultation, låsprojektering, låsinstallation och nyckelutdelning till utbildning, underhåll, nyckelinventering och uppdateringar. Detta gör att vi kan ge marknadens bästa garantier och support i världsklass.

 

iloq S5
Iloq tagg

Säkert underhåll av låssystem 

Ta hand om ditt låssystem och förvalta det väl. Vi kan ta hand om förvaltningen om ni så önskar, men oavsett typ av samarbete vill vi försäkra oss att du får ut det mesta av ditt låssystem. Har du problem med ditt nuvarnde iLOQ-system? Vi hjälper dig till en smidigare administration och bättre översikt.

 Vi gör årliga revisioner som håller låssystemet uppdaterat, säkert och intakt.

 Vill du hålla ner dina driftkostnader på låssystemet ser du till att ha rätt underhåll för att få en längre produktcykel och därmed lägre kostnader.

Kontakta oss angående förvaltning av ert låssystem.
Vi är en moderna låssmed som jobbar med smarta digitala verktyg. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala men har hela Sverige som arbetsplats.

På iLOQs årliga partner event delas priser ut för bland annat flest iLOQ licenser och för största återförsäljare av iLOQ i Sverige. Samuelsson & Partner fick stolt ta emot båda dessa två utmärkelser flera år i rad.

iLOQ lås

Ett iLOQ lås – eller egentligen låscylinder – behöver inga batterier då nyckelrörelsen genererar all den energi låset behöver. Det är både klimatsmart och tidsbesparande.

Vi på Samuelsson & Partner är lite av iLOQ specialiter då vi löser de flesta låssystems problem och kommer med nya smarta lösningar hur våra kunder kan använda iLOQ.

iLOQ S5 är ett smart och enkelt passersystem

Där låssystemet själv uppdaterar alla läsare, lås och nycklar med aktuell information. Genom informationsspridning (D2D) mellan alla läsare, nycklar och lås förblir låssystemet alltid uppdaterat och säkerhetsmässigt intakt. En fantastisk produkt som vi som återförsäljare ser fram emot att få introducera för våra kunder.

Välkomna att höra av er till oss om ni vill veta mer om hur vi på Samuelsson & Partner jobbar och vad vi kan erbjuda er för att underlätta och förbättra er låssituation och nyckelhantering. Som en av iLOQs största återförsäljare ger vi er så mycket mer än bara ett nytt digitalt låssystem. Kontakta oss om ni vill veta mer om iLOQ, digitala låssystem och hur du kan dela en tillfällig nyckel via App.

Ring Amanda,
Viktor eller Patrik:

08-120 46 110

Det kan även vara
Olle, Karl eller någon
av oss andra som svarar.