Vi kan
iLOQ

iLOQs största återförsäljare
i Sverige

På iLOQs årliga partner event delas priser ut för bland annat flest iLOQ licenser och för största återförsäljare av iLOQ i Sverige. Samuelsson & Partner fick stolt ta emot båda dessa två utmärkelser flera år i rad.

iLOQ lås

Ett iLOQ lås – eller egentligen låscylinder – behöver inga batterier då nyckelrörelsen genererar all den energi låset behöver. Det är både klimatsmart och tidsbesparande.

Vi på Samuelsson & Partner är lite av iLOQ specialiter då vi löser de flesta låssystems problem och kommer med nya smarta lösningar hur våra kunder kan använda iLOQ.

Kontakta oss för priser och offert.

iLOQ S5 är ett smart och enkelt passersystem

Där låssystemet själv uppdaterar alla läsare, lås och nycklar med aktuell information. Genom informationsspridning (D2D) mellan alla läsare, nycklar och lås förblir låssystemet alltid uppdaterat och säkerhetsmässigt intakt. En fantastisk produkt som vi som återförsäljare ser fram emot att få introducera för våra kunder.

Välkomna att höra av er till oss om ni vill veta mer om hur vi på Samuelsson & Partner jobbar och vad vi kan erbjuda er för att underlätta och förbättra er låssituation och nyckelhantering. Som en av iLOQs största återförsäljare ger vi er så mycket mer än bara ett nytt digitalt låssystem. Kontakta oss om ni vill veta mer om iLOQ, digitala låssystem och hur du kan dela en tillfällig nyckel via App.