Hem > Om oss

Om oss

Samuelsson & Partner AB:s grundare, Petter Samuelsson, startade företaget 2013 efter mer än 25 år i branschen. Petter har alltid drivits av förändring och efter att på 90-talet låst fast hundratusentals datorer på företag och offentlig förvaltning genom eget bolag, även haft anställningar hos de största lås- och beslagsföretagen. Han såg vad som saknades på marknaden. En modern lås- och beslagskonsult som tänker på nya sätt och vars högsta prioritet är kunden och kundens bästa.

Kunden först – lösningen sen

Samuelsson & Partner utgår alltid från kunden och diskuterar fram bästa låslösning med utgångsläge från kundens behov, önskemål och förutsättningar. Därefter tas ett förslag på låslösning fram.

Att Samuelsson & Partner fokuserar på digitala låssystem, beror på att de oftast är de mest kundanpassade, funktionella  och moderna lösningarna. Digitala lås ger kunden full kontroll över sina egna lås och nycklar och möjligheten att välja vilka som kan gå när i fastighetens dörrar. Att kunna spärra borttappade nycklar  ger en extra trygghet och minskar kostnader för t. ex låsbyten. Detta och mycket mer, är något som digitala moderna låssystem erbjuder.

Samuelsson & Partner vill förändra låsbranschen och arbeta på ett modernt och nytänkande sätt.