Om oss

Vi leder
den digitala
låsrevolutionen

Med viljan och drivkraften
att få ut det bästa av digitala lås

Samuelsson & Partner AB startades upp med viljan och drivkraften att skapa förändring i låsbranschen. Med många års erfarenhet inom både den traditionella låsbranschen och de digitala låssystemen, startade Petter Samuelsson företaget för att tillföra det som saknades på marknaden. En helt oberoende och modern lås- och beslagskonsult, alltid med kundens bästa i fokus. Samuelsson & Partner är ett ledande och drivande företag med inriktning på service och tjänster för moderna digitala låssystem.

Vi är unika med vårt arbetssätt, där vi följer kunden hela vägen – från första mötet till avslut och efterservice. Vi har en dokumenterad process för hela genomförandet av byte till ett digitalt låssystem. Dessutom ger vi marknadens bästa garantier och snabbaste support.

Samuelsson & Partner AB är Sveriges första Digital Låssmed®, ett koncept som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem eftersom det är det självklara valet för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar – som står sig i framtiden.

Digital Låssmed®

Vi arbetar uteslutande med moderna låssystem och utveckling av tjänster kring digitala låssystemen. Vi kan digitala låssystem. Som Digital Låssmed® kombinerar vi traditionell yrkeskunskap med hög kompetens inom digitala lås- och passersystem. Vi levererar smarta helhetslösningar för fastighetens behov av digitala lås och nyckelhantering.

Full kontroll på nyckelhanteringen i Låsportalen

Låsportalen är en internetbaserad tjänst som förenklar all hantering och administration av digitala lås- och passersystem. Tjänsten är utvecklad för fastighetsägare , fastighetsförvaltare och boende. Genom Låsportalen får fastighetsansvarig full kontrollpå hela systemet; från fastighetsdokument knutna till entréer och nödutgångar, till noggrann ärendehistorik och smidig hantering av nyckelkvittenser. Dessutom innebär tjänsten enkel och säker nyckelhantering, vilket underlättar vardagen för alla som kommer i kontakt med det digitala låssystemet. . En nätbaserad tjänst är inte bara enkel och bekväm, utan också framtidssäker – informationen ligger inte sparad på en dator eller gömd i en pärm.
Genom Låsportalen App kan de boende själva hantera sina nycklar. Till exempel beställa en kopia och spärra sina nycklar. Smidigt för den boende, och tidsbesparande för fastighetsägaren.
Intressant, jag vill veta mer

Digitala Låssmed®

Vi arbetar uteslutande med moderna låssystem och utveckling av tjänster kring låssystemen.
Den digitala tekniken ger fantastiska möjligheter att skapa lösningar som både förenklar nyckelhantering, skapar bekvämlighet och …
ger bättre säkerhet för alla användare.
Den digitala tekniken ger fantastiska möjligheter
Vi vill leverera mervärden som höjer upplevelsen och ökar förståelsen av fördelarna med ett digitalt låssystem. Vi utgår därför alltid från kundens förutsättningar och behov och följer varje kund, från första introduktionsmötet till installation och efterservice. Med

kundanpassad dokumentation, utbildning och alltid tillgänglig support ser vi till att våra kunder känner sig trygga och får ut maximal nytta av sitt digitala låssystem. Med hjälp av den digitala teknikens fördelar löser vi problem med trasslig nyckelhantering och tung administration av nycklar, vilket ger tid över för annat.

Jobba hos oss

Här på Samuelsson & Partner är vi ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha roligt ihop för att kunna göra ett bra jobb. Vi vill att alla ska känna sig som en del i laget där varje position är lika viktig. Här hittar du våra aktuella lediga tjänster.
    • Rekrytering av Digital Låssmed till Uppsala Nyfiken på det senaste inom digital låsteknik? Brinner du för att göra smart säkerhet tillgänglig för alla och utför med stolthet traditionellt låssmedshantverk? Då är det dags att söka tjänsten som Digital Låssmed®. Läs mer om tjänsten och ansök via LinkedIn eller använd formuläret här intill.
Läs mer om jobbet Passar ingen av tjänsterna dig? Välkommen med en spontanansökan vi formuläret.
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, jpg, png, jpeg, dotx, Max filstorlek: 50 MB.
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, jpg, png, jpeg, dotx, Max filstorlek: 50 MB.

Jobba hos oss

Här på Samuelsson & Partner är vi ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha roligt ihop för att kunna göra ett bra jobb.

Vi vill att alla ska känna sig som en del i laget där varje position är lika viktig.

Här hittar du våra aktuella lediga tjänster.

    • Rekrytering av Digital Låssmed till Uppsala
      Nyfiken på det senaste inom digital låsteknik? Brinner du för att göra smart säkerhet tillgänglig för alla och utför med stolthet traditionellt låssmedshantverk? Då är det dags att söka tjänsten som Digital Låssmed®.
      Läs mer om tjänsten och ansök via LinkedIn eller använd formuläret här intill.

Om jobbet

Samuelsson & Partner växer och vi söker en ny kollega till vår filial i Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet inom låssmedsyrket samt ett intresse för svagström och datorer. Du är nyfiken på den senaste inom digitala lås och håller dig uppdaterad på den senaste tekniken.

Tjänsten innebär både arbete inom traditionellt låssmedsarbete, enklare svagströmsarbeten men också projektering och programmering av digitala låssystem.  Som Digital Låssmed® erbjuder du våra kunder en enklare vardag med allt från rådgivning, projektering, support och installation.

Ett axplock av arbetsuppgifterna:

– Projektering och programmering av digitala låssystem

– Utföra servicearbeten åt våra kunder

– Installation av digitala låssystem 
– Utkörning av material till kunder

Du som person                                                                     

Vi söker dig som har stort kundfokus, social och är en riktig problemlösare. Det är meriterade om du tidigare jobbat med digitala lås och vi lägger stor vikt på dina personligheter så att du kommer passa in i gruppen och trivas på jobbet. Är du nyfiken och tycker om att lära nytt finns stora möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget.

Viktig information om tjänsten:

– Du utgår från vårt kontor Uppsala

– Du innehar B-körkort

– Du är ostraffad

– Du talar och skriver svenska

Vi erbjuder dig

Här på Samuelsson & Partner är vi ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha roligt ihop för att kunna göra ett bra jobb. Vi vill att alla ska känna sig som en del i laget där varje position är lika viktig. Vi är idag 13 glada anställda med huvudkontor i Stockholm och filialer i Göteborg och Uppsala. Samuelsson & Partner AB startades upp med viljan och drivkraften att skapa förändring i låsbranschen – vi hoppas du vill vara med på den resan!

I tjänsten ingår

– Fast månadslön inkl förmåner

– Förmånsbil

– Telefon

– Dator

Skicka in din ansökan till filialansvarig i Uppsala per@samuelssonpartner.se direkt då vi löpande bokar intervjuer och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Per på 08 580 093 51

Passar ingen av tjänsterna dig? Välkommen med en spontanansökan vi formuläret.

Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, jpg, png, jpeg, dotx, Max filstorlek: 50 MB.
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, txt, jpg, png, jpeg, dotx, Max filstorlek: 50 MB.