Om oss

Låssmed och 
expert på digitala lås

Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed® grundades 2014 av Petter Samuelsson med målsättningen att leda den digitala låsrevolutionen i Sverige. Vi är experter på digitala låssystem och har som ett bevis på detta i flera år utsetts till iLOQs största återförsäljare i Sverige.

Digitaliseringen av lås har gått i en rasande fart och vi som lås- och säkerhetsexperter på digitala lås strävar efter att ligga i framkant både vad gäller produktkunskap och säkerhetsnivåer, samt hur framtidssäkert en ny produkt på marknaden ska vara. Tre år i rad har Samuelsson & Partner AB blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri – 2019, 2020 och 2021.

 Samuelsson & Partner är den första Digital Låssmed®, ett varumärke och koncept som står för kvalitet, kompetens och service. De som får använda sig av varumärket är certifierade säkerhetsinstallatörer. De arbetar enligt ett dokumenterat arbetssätt och finns med hela vägen från det viktiga förarbetet till installation, support och förvaltning.

hela digitalt låssystem

Vår vision

Samuelsson & Partner ska förändra låsbranschen och leda sina kunder mot en trygg och säker digitalisering av fastigheten. Digitaliseringsresans längd, omfattning och komplexitet görs alltid med kundens förutsättningar i fokus.

Vår mission

Vårt mål är att varje kund efter avslutat projekt ska vara en nöjd kund. Vi vill dessutom att mindre tid ska behöva läggas på nyckelhantering, låsadministration och beslagsärenden, för att således ha mer tid till sin kärnverksamhet. Självklart ska säkerheten i form av det fysiska skyddet bli bättre och att det inte ska vara några nycklar på vift.

Under 2020 blev Samuelsson & Partner AB  en del av Prosero Security Group . Prosero är ett av Nordens ledande säkerhetsföretag med lång erfarenhet i branschen. Tack vare förvärvningen har Samuelsson & Partner AB blivit en del av en stark organisation och fått en ännu större möjlighet att utvecklas och fortsätta den digitala låsrevolutionen. Ansvarig för verksamheten är Patrik  Lindskog.

Samuelsson & Partner AB har kontor i Stockholm, Uppsala och Göteborg och har också låssmeder som jobbar över hela Sverige.