Nyckel-hantering

Enkel nyckelhantering med digitala verktyg

Enkel nyckelhantering

Förvaltning av fastigheter är både kapital- och kunskapskrävande. Med många olika leverantörer och branscher är det svårt att få tiden att räcka till – underhåll av lås och beslag brukar inte ligga på 10-i-top-listan direkt. Vi på Samuelsson & Partner däremot älskar lås och säkerhet! Vi vet att nyckelhantering är en stor tidstjuv hos många fastighetsägare, fastighetsförvaltare och företag. Vårt mål är att varje kund efter avslutat projekt ska vara en nöjd kund. Vi vill dessutom att mindre tid ska behöva läggas på nyckelhantering, låsadministration och beslagsärenden, för att således läggas på kärnverksamheten.

Hur förvaltar ni ert låssystem?

Receptet är enkelt: med rätt underhåll blir driftkostnaderna lägre och produktcykeln längre. Oavsett typ av samarbete vill vi försäkra oss om att du får ut det mesta av ditt låssystem och vi gör årliga revisioner som håller låssystemet uppdaterat, säkert och intakt.

Har ni några frågor eller funderingar angående förvaltning av ert låssystem? Vi finns alltid tillgängliga, oavsett om du är kund eller inte. Med kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala har vi hela Sverige som arbetsplats.