Digital
nyckel-hantering

Enkel hantering av nycklar

En stor fördel med digital nyckelhantering är att du sparar så mycket tid på nyckelhantering, låsadministration och beslagsärenden. Tid som du istället kan lägga på din kärnverksamhet.

Digital nyckelhantering via Bank-ID

Har någon exempelvis tappat bort en nyckel kan detta enkelt hanteras på distans. När en nyckelansvarig kontaktat oss och identifierat sig via Bank-ID skickas det ut ett meddelande med kod och instruktion hur det går till att få en ny nyckel.

Den gamla nyckeln spärras omgående och efter några minuter har en ny nyckel skapats som kan hämtas i en nyckelutdelningsautomat  som finns monterad hos fastighetsägaren, företaget eller föreningen. med bank-ID fås en säker nyckelhantering där hela händelseprocessen loggas i Låsportalen.

Varken låssmed eller låsbyte krävs.

Smart nyckelhantering där allting sköts på distans.

Nyckelhantering

Låssmedsbutik på distans 

Gör dina fastighetsärenden precis var du befinner dig. I Låsportalen har du alla dina fastighetsdokument på nätet. Det är enkelt, bekvämt och framtidssäkert.

Det innehåller bland annat:

  • Digital Nyckelhantering – såväl kvittering som inventering av aktiva nycklar till bostaden och fastigheten kan skötas snabbt och effektivt helt digitalt.
  • Projekteringsverktyg – med ett unikt projekteringverktyg skapas en komplett dörrmiljöinformation som underlättar hela processen, även den framtida förvaltningen.
  • Bokningssystem – Med ett bokningssystem tillgängligt var man än befinner sig har de boende möjlighet att både boka och avboka sina tvättider, hyra en cykel och med samma app kunna låsa upp dörren till tvättstugan eller cykelförrådet.
  • Ärendehantering – Låsportalen ger oftast tillräckligt information för snabb och smidig hantering av ärenden. Beställ eller spärra nyckel, boka service mm.
  • Dokumenthantering – All information om fastigheten går bra att lagra här – både digitala som inscannade pappersdokument.

Läs mer om låsportalen här

Patrik

Har du frågor om hur du kan förenkla hanteringen av nycklar? Hör av dig till Patrik så guidar han dig rätt.

Patrik Lindskog
Ansvarig & försäljning
08 409 073 78
Mejla Patrik

Nyckelskåp