Jobba
hos oss

Bli en
i teamet

Tillsammans har vi en bred kompetens inom både traditionella mekaniska lås och beslag, som digitala lås, låsprojektering, säkerhetsinstallation och förvaltning.

På Samuelsson & Partner gör vi den digitala låstekniken begriplig och lätthanterlig för våra kunder och vi älskar att dela med oss av vår kunskap. Alla medarbetare är en del av laget och varje position är av lika stor vikt. Dessutom är vi ett härligt gäng som värdesätter att ha kul ihop för att kunna göra ett bra jobb.

Ingen ledig tjänst ute?

Vi letar ständigt efter nya medarbetare som kan vara med och forma vår utvecklingsresa. Välkommen med en spontanansökan via formuläret. Gå även in och följ oss på LinkedIn för att få uppdateringar om nya tjänster.

Sugen på att jobba med oss?
Tveka inte att kontakta oss.

Jobba hos oss

Här på Samuelsson & Partner är vi ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha roligt ihop för att kunna göra ett bra jobb.

Vi vill att alla ska känna sig som en del i laget där varje position är lika viktig.

Här hittar du våra aktuella lediga tjänster.

    • Rekrytering av Digital Låssmed till Uppsala
      Nyfiken på det senaste inom digital låsteknik? Brinner du för att göra smart säkerhet tillgänglig för alla och utför med stolthet traditionellt låssmedshantverk? Då är det dags att söka tjänsten som Digital Låssmed®.
      Läs mer om tjänsten och ansök via LinkedIn eller använd formuläret här intill.

Om jobbet

Samuelsson & Partner växer och vi söker en ny kollega till vår filial i Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet inom låssmedsyrket samt ett intresse för svagström och datorer. Du är nyfiken på den senaste inom digitala lås och håller dig uppdaterad på den senaste tekniken.

Tjänsten innebär både arbete inom traditionellt låssmedsarbete, enklare svagströmsarbeten men också projektering och programmering av digitala låssystem.  Som Digital Låssmed® erbjuder du våra kunder en enklare vardag med allt från rådgivning, projektering, support och installation.

Ett axplock av arbetsuppgifterna:

– Projektering och programmering av digitala låssystem

– Utföra servicearbeten åt våra kunder

– Installation av digitala låssystem 
– Utkörning av material till kunder

Du som person                                                                     

Vi söker dig som har stort kundfokus, social och är en riktig problemlösare. Det är meriterade om du tidigare jobbat med digitala lås och vi lägger stor vikt på dina personligheter så att du kommer passa in i gruppen och trivas på jobbet. Är du nyfiken och tycker om att lära nytt finns stora möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget.

Viktig information om tjänsten:

– Du utgår från vårt kontor Uppsala

– Du innehar B-körkort

– Du är ostraffad

– Du talar och skriver svenska

Vi erbjuder dig

Här på Samuelsson & Partner är vi ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha roligt ihop för att kunna göra ett bra jobb. Vi vill att alla ska känna sig som en del i laget där varje position är lika viktig. Vi är idag 13 glada anställda med huvudkontor i Stockholm och filialer i Göteborg och Uppsala. Samuelsson & Partner AB startades upp med viljan och drivkraften att skapa förändring i låsbranschen – vi hoppas du vill vara med på den resan!

I tjänsten ingår

– Fast månadslön inkl förmåner

– Förmånsbil

– Telefon

– Dator

Skicka in din ansökan till filialansvarig i Uppsala per@samuelssonpartner.se direkt då vi löpande bokar intervjuer och tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Per på 08 580 093 51

Passar ingen av tjänsterna dig? Välkommen med en spontanansökan vi formuläret.