Digital Låssmed®

Ett koncept som står för kvalitet.

Samuelsson & Partner AB är Sveriges första Digitala Låssmed®, ett koncept som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem då det är det självklara valet för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar – som står sig in i framtiden.

Digital Låssmed® – en kvalitetsstämpel 

 Att vara en Digital Låssmed® innebär också att vi har en standardiserad process när vi hjälper kunder till en övergång till ett digitalt låssystem. Vi följer kunden hela vägen – från första mötet, konsultation, låsprojektering, låsinstallation och nyckelutdelning till utbildning, underhåll, nyckelinventering och uppdateringar. Detta gör att vi kan ge marknadens bästa garantier och support i världsklass.

 

Säkert underhåll av låssystem 

Ta hand om ditt låssystem och förvalta det väl. Vi kan ta hand om förvaltningen om ni så önskar, men oavsett typ av samarbete vill vi försäkra oss att du får ut det mesta av ditt låssystem.

 Vi gör årliga revisioner som håller låssystemet uppdaterat, säkert och intakt.

 Vill du hålla ner dina driftkostnader på låssystemet ser du till att ha rätt underhåll för att få en längre produktcykel och därmed lägre kostnader.

Kontakta oss angående förvaltning av ert låssystem.
Vi är en moderna låssmed som jobbar med smarta digitala verktyg. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala men har hela Sverige som arbetsplats.

Läs mer om Digital Låssmed här

 

Robert

Har du frågor om hur en digital låssmed jobbar och hur vi kan hjälpa dig? Ring eller maila Victor så hjälper han dig!

Victor Karlsson
Försäljning Göteborg
031 49 26 81
Mejla Victor

Nyckelskåp