Digital
Låssmed

Maximal nytta
av ditt digitala
låssystemet

Varför Digital Låssmed®?

Maxa nyttan av ditt digitala låssystem med en Digital Låssmed®. Vi på Samuelsson & Partner är inte bara ledande inom digitala låssystem, utan vi driver även branschen framåt genom vårt samarbete inom Prosero-koncernen med tjänsten Digital Låssmed®.

Digital Låssmed® är en kvalitetsstämpe. Det betyder att vi följer kunden hela vägen – från första mötet, konsultation, låsprojektering, låsinstallation och nyckelutdelning, till utbildning, underhåll, nyckelinventering och uppdateringar. Vi har en dokumenterad process för övergång till digitalt låssystem. En standardiserad process leder till ett effektivt jobb och att onödiga misstag undviks. Detta gör att vi kan ge marknadens bästa garantier och support i världsklass.

Samuelsson & Partner AB är Sveriges första Digital Låssmed®, ett koncept som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem då det är det självklara valet för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar – som står sig in i framtiden.

Vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala med hela Sverige som arbetsplats.