Störst på iLOQ i år igen!

12 okt, 2019

Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed® tog hem priserna för flest iLOQ licenser och för Sveriges största återförsäljare av iLOQ – i år igen!

På iLOQs årliga partner event delades priser ut för b.la flest iLOQ licenser 2018 och för största återförsäljare av iLOQ i Sverige 2018. Samuelsson & Partner fick stolt ta emot båda dessa två utmärkelser.

TACK!
Tack vare vårt härliga gäng av duktiga och engagerade anställda, alla trevliga och positiva kunder vi möter och
fantastiska produkter från iLOQ är vi stolta över att återigen få kalla oss:“Sveriges största iLOQ-partner”!

Mot 2020 med ny iLOQ produkt S5 – smartare än någonsin
I samband med eventet släpptes även en ny produkt från ILOQ S5 – ett smart och enkelt passersystem där låssystemet själv uppdaterar alla läsare, lås och nycklar med aktuell information. Genom informationsspridning (D2D) mellan alla läsare, nycklar och lås förblir låssystemet alltid uppdaterat och säkerhetsmässigt intakt. En ny, fantastisk produkt som vi som största återförsäljare i Sverige ser fram emot att få introducera för våra kunder.
Läs mer om iLOQ S5 här

Petter Samuelsson, VD:
– Nu ser vi fram emot fler spännande kundmöten med nya produkter i bagaget och samma arbetsglädje och engagemang som alltid!

Välkomna att höra av er till oss om ni vill veta mer om hur vi på Samuelsson & Partner jobbar och vad vi kan erbjuda er för att underlätta och förbättra er låssituation och nyckelhantering. Som iLOQs största återförsäljare ger vi er så mycket mer än bara ett nytt digitalt låssystem.