Samuelsson & Partner AB flyttar ihop med Sickla Låsteknik AB

1 okt, 2021

Samuelsson & Partner har sedan våren 2018 haft sitt huvudkontor i Solna.

Nu flyttar vi till Johanneshov och blir samboendes med Sickla Låsteknik, bolagen kommer agera som enskilda bolag men dela på en del gemensamma utrymmen.


Både Samuelsson & Partner och Sickla Låsteknik ingår sedan 2020 i Prosero-koncernen, bolagen skiljer sig åt och vi ser att det finns många fördelar för våra kunder med ett nära samarbete. 


Samuelsson & Partner grundade varumärket Digital Låssmed® och har sedan starten fokuserat på att vara en stark part för fastighetsägare när det gäller den senaste digitala låstekniken. Vårt fokus är att projektera, förädla och framförallt förvalta digitala lås- och passersystemen på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Med transparens, god service, hög kompetens och det senaste inom internetbaserade tjänster får våra kunder ut det bästa ur sitt digitala säkerhetssystem.


Sickla Låsteknik har en mer traditionell verksamhet, med en stark installationsstyrka och stor vana av stora säkerhetsprojekt. 

Som ett led i Samuelsson & Partners utveckling mot en renodlad Digital Låssmed® kommer Sickla Lås VD Krister Norrman att ta över rollen som VD för Samuelsson & Partner. Nuvarande VD Patrik Lindskog kommer fortsätta i bolaget i en roll som försäljningsansvarig.

Flytten kommer att ske i slutet av oktober. Kunder, leverantörer och partners är välkomna att hälsa på oss på Bolidenvägen 8 i Johanneshov från och med den 1 november.

Med vänliga hälsningar

Samuelsson & Partner

Frågor besvaras av:
Patrik Lindskog – 08 409 73 78 – patrik@samuelssonpartner.se              
Krister Norrman – 070 213 03 39 – krister.norrman@sicklalasteknik.se