Tjänster &
produkter

Maximal nytta
av ditt digitala
låssystemet

Digitala låsprodukter vi gärna jobbar med

Vi gillar att jobba med digitala lås- och passérsystemen. För oss är det ett självklart val mot en nyckelfri framtid. Vi ser också hur det ökar säkerheten och spar både tid och pengar. Några av de varumärken vi gärna jobbar med är bland annat ILOQ, Livion, Axema, RCO, Assa Abloy, Safetron med flera.

Få hjälp att ersätta all mekanisk lås- och nyckelhantering med modern teknik. Föredrar du ett digital låssystem, eller vill du veta mer? Vi arbetar givetvis med alla typer av digitala lås och låssystem och bevakar och uppdaterar oss på nya produkter som dyker upp på marknaden. Vi arbetar dock alltid med målsättningen att skapa ett enhetligt och funktionellt säkerhetssystem där den digitala tekniken helt och hållet ersätter det mekaniska.

Digitala lås – låt oss räkna på det

Det självklara valet är digitalt. Vi har faktiskt valt att uteslutande arbeta med digitala lås- och passérsystem. Vi anser att det finns så många fler fördelar, både när det gäller säkerhet, miljömedvetenhet och ekonomi i jämförelse med mekaniska lås. Ett modernt digitalt låssystem som underhålls kommer alltid vara uppdaterat och säkert, oavsett hur många nycklar som tappats bort.

Har du ett stort mekaniskt låssystem och tror dig se en gigantisk investering att byta till digitalt? Lugn. Vi har hjälpt många fastighetsägare, både flerbostäder och kommersiella, att byta från stora mekaniska låssystem till modern teknik. Dels kan vi ta det i små steg – allt behöver inte bytas på en gång. Vi brukar även räkna på vad ditt mekaniska låssystem kostar dig idag, gentemot vad ett byte till ett digitalt skulle innebära över en femårsperiod. Inte nog med det – varför inte bara hoppa över den där investeringen – vi kan erbjuda säkerhet som en service. det betyder att du kan hyra låsen av oss.

Vi vill ge dig den bästa tjänsten

Vi tycket att säkerhet ska vara enkelt. ”Säkerhet” behöver nödvändigtvis inte betyda ”svårt och komplicerat”. För att du ska få det exakt den säkerhet som behövs lägger vi stor vikt på att lära känna dig och dina säkerhetsutmaningar. För att vi inte ska missa några detaljer har vi utarbetat en process och ”checklista”. Det innebär att i ett samarbete med oss får du både rådgivning, en rad projekteringsmöten, dörrinventering och givetvis driftsättning. Eftersom vi jobbar med digitala produkter innebär det även en del programmering. Sedan är manegen krattad för en helt enkel installation, utbildning och nyckelutdelning.

I hela paketet ingår support, service och garantier med en unik projekteringsgaranti.
Krångligt och många steg? Faktiskt inte, du följer enkelt vad som sker i Låsportalen.

Samuelsson & Partner AB arbetar för att du som kund ska vara 100% nöjd. Vårt fokus är att ge dig maximal nytta av det nya digitala låssystemet.

Enklare digital nyckelhantering i Låsportalen
Låsportalen är ett komplett webbaserat verktyg som gör det möjligt att ha hela lås- och nyckelhanteringen för fastigheten på nätet. Ladda upp fastighetens planritningar, dokument, avtal och behörigheter eller beställ och spärra nycklar online. All service- och ärendehantering finns samlat på ett ställe. Överlämning till ny styrelsemedlem har aldrig varit enklare! I Låsportalen finns även ett projekteringsverktyg där du själv kan planera ett digitalt låssystem. Testa redan nu – det är kostnadsfritt.

Genom Låsportalen App kan de boende själva hantera sina nycklar. Till exempel beställa en kopia och spärra sina nycklar. Smidigt för den boende, och tidsbesparande för fastighetsägaren.

Verktyget för digital låsprojektering och effektiv nyckelhantering. Låsportalen innehåller allt som behövs för en komplett digital hantering av hela låssystemet:

  • Projektera hela låssystemet digitalt
  • Beställ låsservice-, installation och supporthjälp
  • Spärra och beställ nycklar (med leverans)
  • Digital hantering av alla planritningar, dokument, behörigheter och avtal

Det digitala projekteringsverktyget är en del av Låsportalen och fyller en viktig funktion. Med verktyget får man en tydlig översikt av sina fastigheter, dess planritningar inklusive cylinderplaceringar. Dessutom spar det färdiga beställningsunderlaget både arbete och tid. Dokument signeras elektroniskt och rapporter, avtal och behörighetslistor finns samlade. Ärendehanteringsdelen i Låsportalen ger möjlighet att beställa och spärra nycklar, få service-, support och installationshjälp.