Hem > Tjänster > SALTO Danalock

SALTO Danalock

Gör ditt hem smart
Danalock V3 är tredje generationen av det motordrivna smarta låset, baserat på feedback från marknaden och den senaste utvecklingen inom datasäkerhet och teknologi för smarta hem. Mindre, starkare och enklare att installera, gör att Danalock V3 visar vägen för smarta lås inom bostadssektorn och sätter standarden för många år framöver.

Enkelt tillträde
Danalock gör det enkelt att dela ut s.k. digitala nycklar till vänner och släktingar. Du kan få ett SMS när dörren öppnats – och av vem – tillsammans med funktioner som eliminerar problemen med att lämna ut en traditionell nyckel. Dessutom kan Danalock känna av att du är i närheten och låsa upp eller låsa dörren automatiskt, på samma sätt som i en modern bil. Detta skapar en enklare vardag, särskilt för personer med funktionshinder.

Enkelt att installera
Installationen av ett Danalock är så enkelt att du kan göra det själv på några minuter.

Smäcker design, ändå säker
Strålkastarljus, rörelsedetektorer och synliga elektroniska lås på utsidan som berättar hur ditt hem är skyddat behöver du inte tänka på, ditt hus skyddas av en av marknadens mest smarta lås, utan att det syns utifrån. Den största skönheten i Danalock sitter på insidan. Danalock V3 är stilrent och smäckert i sin design men erbjuder samtidigt den säkerhet ditt hem behöver för att skydda det som betyder mest.

Inget synligt på utsidan. Inget som berättar hur ditt hem är säkrat
Med Danalock ser din dörr ut precis som vanligt, inget berättar att det sitter ett smart lås på insidan. Inget som uppmanar förbipasserande att försöka manipulera.

Alltid möjligt att öppna med nyckel
Om vissa familjemedlemmar inte vill använda en mobiltelefon för att öppna, eller om du glömt eller förlorat den, kan du öppna med din nyckel precis som vanligt.

Säkrare insida
Elektroniken sitter på insidan av dörren, vilket skyddar den mot vandalism, extremt väder och smuts.

 

Hög säkerhetsstandard
Danalock använder AES256, den mest avancerade krypteringsmetoden för att överföra data och TPM –Trusted Platform Module – för lagring av krypterade nycklar. Den höga säkerhetsnivån har godkänts av företag som Apple, Amazon, Google Nest och många fler.

Kontakta oss för mer information

Läs mer hos Salto