Hem > Tjänster > Nyckelhantering

Nyckelhantering

Nyckelhantering – det ska vara enkelt!

 

Från trassel till trygghet
I samband med att vi hjälper våra kunder att gå över från trasslig nyckelhantering med mekaniska lås till moderna digitala lösningar, hjälper vi även till med nyckelhantering i övergångsläget. Då tar vi hand om både de mekaniska och de digitala nycklarna. Detta för att det ska bli en enkel och smidig övergång.

Nya och bättre rutiner
Då man byter till ett digitalt låssystem, krävs nya rutiner och ny dokumentation. Dessa diskuterar vi och tar fram tillsammans med kunden för att passa verksamheten på bästa sätt.

Digitalt på distans
Hos Samuelsson & Partner kan vi hantera det mesta på distans, t. e.x. uppdateringar av behörigheter, utlåning av nycklar, tillfälliga och tidsstyrda nycklar. Vill man slippa nyckelhantering helt och hållet, så har vi även ett flertal unika tjänster för överlåtelse av hela eller delar av nyckelhanteringen. Bekvämt, säkert och tidsbesparande. Teckna ett obundet serviceavtal med Samuelsson & Partner, så ingår allt på distans. 

Det intelligenta nyckelskåpet
Med det intelligenta nyckelskåpet kan nycklar delas ut på distans vid oförutsedda händelser. Efter identifiering och utdelning av unik kod, finns en nyckel tillgänglig för uppdatering i en intilliggande Hotspot. Detta på endast några minuter. Snabbt, enkelt och tryggt.

Bli din egen låssmed
Vill man sköta all nyckelhantering själv, ser vi till att utbilda och lämna över tryggt. Som backup vid frågor, finns dessutom vår snabba supportpersonal tillgänglig. Oftast slutar det mesta av våra låsbyten och nyckelhantering med att vi gjort våra kunder till egna digitala låssmeder, med full kontroll över sina egna lås och nycklar.

Mer än bara nya lås
I samband med ett låsbyte tar vi fram kundanpassad dokumentation, anpassad utbildning och fortsätter ge den support som behövs. Som kund ska du känna dig helt trygg med ditt nya låssystem och veta att du får ut maximal nytta av din investering. Vi vill att du ska vara 100 % nöjd. Därför finns vi med hela vägen – även efteråt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med nyckelhantering eller andra tjänster, kontakta oss gärna