Hem > Tjänster > Lås- och beslagsprojektering

Lås- och beslagsprojektering

Lås- och beslagsprojektering – helt enkelt!

 

Lås ska inte behöva vara så krångligt

Lås- och beslagsprojektering är idag väldigt komplicerat. Lång erfarenhet av både installation och produkter krävs för att förstå vilka produkter som ska användas var. Krångliga produktnamn och svårtydliga produktbeskrivningar gör oftast att endast branschkunniga inom lås- och beslag vet vad dessa produkter och beskrivningar innebär.
På Samuelsson & Partner strävar vi efter att göra all information om lås- och beslag både enklare och mer lättillgänglig. Vi vill förenkla kommunikationen kring den idag rådande och krångliga produktinformationen inom lås- och beslag.

Dörrkort 

Vid all vår projektering arbetar vi därför med dörrkort. Dessa samlar vi sedan i en större databas. Standardiserade dörrkort ger många fördelar då dessa kan återanvändas för kommande projekt, skapa underlag för mängdning och inköp. Dörrkorten följer hela vägen i byggprocessen och ger till sist den blivande fastighetsägaren den dokumentation han eller hon behöver.

Våra projektörer

Våra projektörer har många års erfarenhet av både låsinstallationer och lås- och beslagsprojektering. Vi arbetar även för att ta fram en enklare och mer lättförståelig lås- och beslagsprojektering.

Funktion istället för produkt

När vi tar fram dörrkort vill vi prata “Funktion” istället för “Produkt”. Vår vision är att det ska vara enkelt att förstå lås. Som det ser ut idag måste alltid en branschkunnig kopplas in för att ta över lås- och beslagsprojekteringen eller hjälpa till med översättning. Vi vill genom att prata funktioner och genom att använda vanligt språk, gå förbi behovet av översättare och göra lås- och beslag till något som alla kan förstå.

Vi är en oberoende lås- och beslagskonsult med flera erfarna partners, vilket gör att vi kan täcka upp för alla typer av tjänster inom lås- och beslag.

Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra för er.