Hem > Tjänster > Intresseanmälan

Intresseanmälan

Vad kan vi på Samuelsson & Partner göra för att underlätta er nuvarande hantering av lås och nycklar?

 

Med nya lås – på nya sätt!

Vi är unika med vårt arbetssätt, där vi följer kunden hela vägen – från första mötet och genomförande av installation till support och efterservice. All dokumentation och utbildning anpassas för varje specifik kund. Dessutom ger vi marknadens bästa garantier, snabbaste support och möjlighet till flera unika tilläggstjänster.
Läs om hur vi arbetar steg för steg här 

Vill ni minska er nyckelhantering? 

Samuelsson & Partner AB äger och förvaltar varumärket Digital Låssmed®, ett koncept som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem eftersom det är ett självklart val för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar. Vi är specialister på digitala låssystem och ledande i utvecklingen av tjänster inom digital låsteknik.

Vi hjälper er gärna att se över, förenkla och förbättra er nuvarande låssituation. 

    Ja, tack! Vi önskar få mer information via telefon/mail eller boka ett möte:

    Vi vill få information skickad per mailVi önskar att ni kontaktar oss på telefonVi vill gärna boka ett möte för att få mer informationVi önskar få ett kostnadsförslag/offert

    * Obligatoriskt

    Samuelsson & Partner är en digital låssmed som ger företag och organisationer kontroll, enkelhet och trygghet – med lösningar som ständigt bryter ny mark.