Hem > Tjänster > iLOQ – elektroniskt låssystem utan batterier och kablar

iLOQ – elektroniskt låssystem utan batterier och kablar

Nya iLOQ S5
Det senaste och smartaste inom digital låsteknik


Smartare, snabbare och bättre än något annat
iLOQ S5 täcker alla behov som önskas av ett digitalt låssystem och är i sig själv ett lås- och passersystem med möjlighet till öppning med NFC, Blåtand, RFID och kod. När tagg/nyckel hålls mot läsaren uppdateras systemet med den senaste informationen och delar snabbt denna vidare till alla enheter för aktuell uppdatering och återställning av säkerheten. Enheterna svarar sedan tillbaka med sin aktuella status.

NYA iLOQ S5 ÄR ETT SJÄLVDRIVANDE, SJÄLVUPPDATERANDE OCH ÅTERRAPPORTERANDE DIGITALT LÅSSYSTEM 

iLOQ S5 talar för och med sig själv
Informera programvaran när t. ex. en nyckel försvinner så sprider systemet själv informationen vidare till alla enheter. Instruktionen skickas enkelt via

programvaran till en molntjänst och systemet sköter sedan själv informationsdelningen till alla ingående enheter. Systemet återrapporterar aktuell status tillbaka till programvaran… Nu kan du lugnt sitta kvar vid datorn och låta låssystemet “skvallra” till alla andra enheter, för att snabbt återställa sig själv till högsta säkerhetsnivå.

Ladda ner: LOQ S5 Brochure Swe

Passar för: Brf, Skolor, Alla typer av företag, Uthyrningsverksamheter, Kontor, Förvaltare, Byggföretag, Båtklubbar, m.fl.

Kontakta oss för demo av nyheten iLOQ S5 – Intresseanmälan


iLOQ S10
Lätt att installera och underhålla


iLOQ S10 (och nya iLOQ S5)är världens enda elektroniska låssystem som själv genererar sin ström. När nyckeln sätts i låset skapas rörelseenergi som är tillräcklig för att läsa av behörigheten. Inga batteribyten eller kabeldragningar behövs, vilket gör låssystemet helt oberoende av strömförsörjning utifrån och därmed också underhållsfritt och billigt i drift.

 

Låssystemet är kompatibelt med moderna skandinaviska och europeiska låscylindrar. iLOQ kräver inte att ändringar måste göras på dörren. Låsen kan installeras så snart dörrarna monteras.

Vid renoveringsprojekt kan låsen installeras och användas på plats innan arbetet påbörjas, vilket underlättar arbetet och gör att man slipper stora nyckelknippor.

Ladda ner: Broschyr om iLOQ S10

Se film 1. Så fungerar iLOQ S10

Se film 2. Så arbetar vi med iLOQ S10 och studentboenden runt hela Sverige

Passar för: Brf, Skolor, Mindre och större företag, Uthyrningsverksamhet, Förvaltare, Byggföretag, Båtklubbar, m.fl.


iLOQ S50
Passersystemet för mobila enheter


iLOQ S50 är mobilpassersystemet som utnyttjar NFC-tekniken i användarens smartphone för att hämta all energi som behövs för upplåsningen. Telefonen som fungerar som både nyckel och kraftkälla eliminerar behovet av batterier och kablar. Dessutom är låset är helt underhållsfritt. Cylindern skyddas av en heltäckande kapsel som gör att mekanismen inte kan påverkas av yttre faktorer som smuts, damm, vatten etc.

iLOQ S50 i kombination med iLOQ S5 ger ett komplett lås- och passersystem där tillträden även kan ges via en mobilapplikation.

Kombinationen av S5 och S50 gör att vissa utvalda utrymmen, som exempelvis teknikutrymmen, kan tillträdas av tillfälliga entreprenörer via en enkel app.

Ladda ner: Broschyr om iLOQ S50

Passar för: Företag, Brf, uthyrningsverksamhet, m.fl.


– Samuelsson & Partner AB är Sveriges största återförsäljare av iLOQ! 

Kontakta oss för mer information