Hem > Tjänster > Brf Koncept

Brf Koncept

BRF-konceptet

Framtidens låshantering = Ingen nyckelhantering

Som Sveriges enda Digitala Låssmed arbetar vi uteslutande med moderna låssystem och utveckling av tjänster kring låssystemen. Den digitala tekniken ger fantastiska möjligheter att skapa lösningar som både förenklar nyckelhantering, skapar bekvämlighet och ger bättre säkerhet för alla användare.

Samuelsson & Partner har tagit fram en unik lösning som
består av ett antal tjänster specifikt utformade för Brf:er

 

BRF-konceptet – Bara hos Samuelsson & Partner

Utifrån önskemål och efterfrågade tjänster från styrelser och boende i flera föreningar har vi tagit fram en komplett lösning som hjälper Brf:er att frigöra tid, spara pengar och förenkla nyckelhanteringen. Till detta, en flexibilitet och säkerhet som är hållbar över tid. Att passa tider hos låsbutiken för att hämta ut nya nycklar, byta till nya lås när nycklar tappas bort eller ringa dyra jourlåssmeder nattetid, är ett minne blott. Med den digitala teknikens hjälp blir hanteringen av lås och nycklar bekvämare och säkrare än någonsin. Dessutom är det både miljövänligt och mer ekonomiskt. Alla lås- och nyckeltjänster hanteras via en unik webbportal och identifiering görs med mobilt BankId, så att rätt person får rätt behörighet, vid rätt tidpunkt.

“Endast Samuelsson & Partner kan erbjuda denna kompletta lösning för Brf:er.
Kontakta oss gärna, så berättar vi mer och visar hur det fungerar”

Ett urval av de tjänster som ingår i Brf:konceptet*:

  • Digitalt Intelligent Nyckelskåp – för snabb/akut och säker nyckelutdelning på distans
  • Hemleverans av nycklar
  • Nyckelspärrnings tjänst
  • App- och webbbaserad Låsportal
  • Servicebox
  • Med flera tjänster…

*En Brf kan välja att överlåta hela eller delar av sin nyckelhantering.

Fyll gärna i en intresseanmälan för mer information eller ett informationsmöte här!

Samuelsson & Partner – ger mer än bara nya lås

Vi är specialister på digitala lås och vårt fokus är att leverera mer än bara nya lås. Vi vill leverera mervärden som höjer upplevelsen och ökar förståelsen av fördelarna med ett digitalt låssystem. Vi utgår därför alltid från kundens förutsättningar och behov och följer varje kund, från första introduktionsmötet till installation och efterservice. Med kundanpassad dokumentation, utbildning och alltid tillgänglig support ser vi till att våra kunder känner sig trygga och får ut maximal nytta av sitt digitala låssystem. Med hjälp av den digitala teknikens fördelar löser vi problem med trasslig nyckelhantering och tung administration av nycklar, vilket ger tid över för annat.

Vill du veta mer kontakta oss redan nu!