Hem > Om oss > Om oss

Om oss

Vi leder den digitala låsrevolutionen

Samuelsson & Partner AB startades upp med viljan och drivkraften att skapa förändring i låsbranschen. Med många års erfarenhet inom både den traditionella låsbranschen och de digitala låssystemen, startade Petter Samuelsson företaget för att tillföra det som saknades på marknaden. En helt oberoende och modern lås- och beslagskonsult, alltid med kundens bästa i fokus. Samuelsson & Partner är ett ledande och drivande företag med inriktning på service och tjänster för moderna digitala låssystem.

Störst i Sverige på iLOQ

Vi har i flera år utsetts till iLOQs största återförsäljare och är experter just på iLOQs digitala låssystem. Det enda elektroniska låssystem i världen som drivs av rörelseenergi. När nyckeln sätts i låset genereras tillräckligt med ström för att läsa av behörigheten. Därmed ett underhållsfritt, miljövänligt och ekonomiskt alternativ. Som dessutom är väldigt enkelt att installera.

Vi har byggt upp en stor kunskap om iLOQ
genom alla installationer och tagit fram processer som behovsanalyser, kundspecifika utbildningar, anpassad dokumentation, nyckelutdelning med ordning & reda, serviceboxar och unik webbportal. Allt för att maximera nyttan av låssystemet. Vi har även en egen iLOQ-support och ligger långt i framkant när det gäller utveckling av tjänster för iLOQs användare. Tjänster som ytterligare förenklar nyckelhanteringen efter installationen är genomförd, som t. ex ett digitalt nyckelskåp för utdelning av nycklar på distans. Vi har hjälpt många fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag, stiftelser, skolor m.fl. att installera iLOQs digitala låssystem och därmed givit de full kontroll på sina lås och nycklar.

”…….. min bild av Samuelsson & Partner är genuin. Med det menar jag att jag fick uppfattningen att ni allihopa är ett härligt team med god stämning i företaget. Ni alla är proffsiga på det ni jobbar med och trevliga, en kombination man sällan träffar på.” 

– Kommentar från en av våra kunder, maj 2020

Nya lås – på nya sätt

Vi är unika med vårt arbetssätt, där vi följer kunden hela vägen – från första mötet till avslut och efterservice. Vi har en dokumenterad process för hela genomförandet av byte till ett digitalt låssystem. Dessutom ger vi marknadens bästa garantier och snabbaste support. Läs om hur vi arbetar steg för steg här 

Fullt ansvar – Fast pris

Tillsammans med våra utvalda partners ansvarar vi för hela processen vid byte av mekaniska lås till ett digitalt låssystem. Alltid med ett fast pris för hela processen – från projektering, installation och utbildning till service och drift.

Vårt varumärke – Digital Låssmed®

Samuelsson & Partner AB äger och förvaltar varumärket Digital Låssmed®, ett koncept som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem eftersom det är det självklara valet för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar – som står sig i framtiden.

Vill du veta mer?

En presentation, ett besök eller mer information?

Fyll gärna i en intresseanmälan
Eller kontakta oss direkt via epost

 – Se filmen om oss (2,49 min)