Hem > Nyheter > Unika tjänster lyfter den digitala nyckelhantering ytterligare en nivå!

Unika tjänster lyfter den digitala nyckelhantering ytterligare en nivå!

Nu förenklar vi nyckelhanteringen för alla iLOQ-användare!

  • (Nyhet ByggfaktaDocu 2018-10-15)
    Aldrig mer dyra jourutryckningar, tidspassning för leveranser eller nyckelutlämning till tillfälliga entreprenörer
    Med de nya tjänsterna som Samuelsson & Partner har utvecklat lyfts nyckelhanteringen ytterligare en nivå för alla iLOQ-användare. Tjänsterna som baseras på ett service- och supportavtal, en Hotspot, ett nyckelskåp och applikationen Låsportalen och ger fantastiska möjligheter. Allt inom nyckelhantering kan utföras på distans. Beställning av nycklar, ändring av behörigheter och spärr av borttappade nycklar. Dessutom kan utdelning av akuta eller tillfälliga nycklar för boende, entreprenörer och bud hanteras snabbt och enkelt. Detta gör att t. ex en förening eller företag) kan slippa nyckelhantering helt och hållet.
  • TJÄNSTER:
    Digitala Nyckelskåpet

    Ett mindre skåp som innehåller tomma nycklar för tillfällig utdelning. Nyckel plockas ut med kod efter identifiering med mobilt bankid och en elektronisk nyckelkvittering. Nyckeln uppdateras därefter i fastighetens Hotspot.

Nyckel per post
En tom nyckel skickas till boende i föreningen vid nybeställning. Den boende identifierar sig med mobilt bankid och kvitterar elektroniskt. Nyckeln uppdateras via Hotspot för gällande behörigheter. Inga krångliga rekvisitioner eller tidspassning i låssmedsbutiker.

Allt som behövs för effektiv nyckelhantering – Låsportalen
Vår egenutvecklade tjänst för smidig hantering av allt som rör det digitala låssystemet. Ärenden och beställningar görs i Låsportalen enligt de rättigheter och behörigheter som kundens administratör valt. Planritningar  med cylinderplaceringar och andra aktuella dokument finns tillgängliga och sdistans hanteras snabbt via portalenupport och service på .https://samuelssonpartner.se/new/unika-tjanster-lyfter-den-digitala-nyckelhantering-ytterligare-en-niva/

Ett unikt digitalt projekteringsverktyg
Vid en projektering behöver man inte längre springa runt med planritningar i pappersformat för att markera cylindrar och beslagning. Ska en ny fastighet planeras och projekteras, används istället projekteringsverktyget som finns i Låsportalen. Först en enkel import av planritningar och sedan markering och val av cylindertyp och behör etc. Verktyget möjliggör egen digital projektering via dator,platta, eller mobiltelefon. Få ut en sammanställning i excel för enkel mängdning/beställning. Planritningar och fastigheter inklusive cylinderplaceringar och övrig information om beslagning, finns sedan tillgängliga i Låsportalen för framtida översikt och användning.

Support- och Servicelåda
Alla våra nya kunder får en välkomstlåda innehållande lås- och luftspray, pärm med dokumentation, information och instruktioner, nyckelband m.m. Som kund med service- och supportavtal får man även servicelådan med liknande innehåll, utskickad en gång per år.

Samuelsson & Partner, Sveriges enda Digitala låssmed®
Som Sveriges enda renodlade specialist på moderna låssystem finns vi med hela vägen. Från rådgivning, projektering och installation till utbildning, support och efterservice. Vi ser till att den digitala tekniken utnyttjas på bästa möjliga sätt, för att ge maximal nytta av investeringen. Vi är dessutom ensamma om att kunna erbjuda unika obundna service- och supportavtal med längre garantier, marknadens bästa support och unika tjänster som ytterligare förenklar nyckelhanteringen.

Läs artikeln på ByggfaktaDocu här