Hem > Nyheter > Tre nyanställda på Samuelsson & Partner AB

Tre nyanställda på Samuelsson & Partner AB

Välkomna till oss!
Robert Börjesson, Hanna Fristedt och Isak Axelsson


Välkommen Robert Börjesson, vår nya låsprojektör

Robert Börjesson – Låsprojektör

Robert Börjesson ska arbeta som låsprojektör hos oss och han tar med sig en lång och gedigen erfarenhet från branschen.
De senaste femton åren har Robert arbetat som kundansvarig och projektör. Han brinner för projektering av dörrmiljöer, dörrkort och standarder och hans expertis kommer att bli en stor tillgång för Samuelsson och Partner AB. Robert kommer utföra all lås- och beslagsprojektering, men även utveckla och ansvara för uppdatering av dörrstandarder för att skapa ännu högre kvalitet gentemot våra kunder.

 

Varmt välkommen till oss, Robert!

 


Välkommen Hanna Fristedt, vår nya projektledare

Hanna Fristedt – projektledare

Hanna Fristedt ska arbeta som projektledare hos oss och styra upp, leda och planera projekt. Hon har lång erfarenhet med tidigare projektledarroller i större internationella företag.

 

Hanna kommer att fylla en viktig funktion där hennes nya roll och stora kunskap kommer väl till pass för vårt företag som är inne i ett expansivt skede.

 

 

Varmt välkommen till oss, Hanna!


Välkommen Isak Axelsson, vår nya Digitala Låssmed i Göteborg

Isak Axelsson – Digital Låssmed

Isak Axelsson är anställd som Digital Låssmed i Göteborg och kommer senast från en större aktör i branschen där han har arbetat som låssmed.

Isak är ett efterlängtat tillskott för Samuelsson & Partner i Göteborg som med Isak får vi ytterligare en engagerad och kunnig låssmed som brinner för digital låsteknik.

 

Varmt välkommen till oss, Isak!