Hem > Nyheter > iLOQ familjen har fått tillökning! Nya S5 äntligen här!

iLOQ familjen har fått tillökning! Nya S5 äntligen här!

Nya iLOQ S5 – marknadens senaste och smartaste produkt inom digital låsteknik

 

“Smart, snabbt och helt fantastiskt! iLOQ S5 är här! Digitalt lås- och passersystem som uppdaterar sig själv – hela tiden”!

Som största återförsäljare av iLOQ är vi på Samuelsson & Partner otroligt glada över att nu kunna erbjuda våra kunder nya iLOQ S5. Ett toppmodernt, miljövänligt och smart lås- och passersystem. Med iLOQ S5 sitter du lugnt kvar vid datorn och låter låssystemets alla enheter (läsare, lås och nycklar) själva prata med varandra för att sprida aktuell status. Information som t.ex. vilka behörigheter som ska ändras och nycklar som ska spärras delas snabbt mellan fastighetens alla enheter. Med nya S5 har iLOQ tagit intelligenta elektroniska låssystem till en helt ny nivå.

NYA iLOQ S5 ÄR ETT SJÄLVDRIVANDE, SJÄLVUPPDATERANDE OCH ÅTERRAPPORTERANDE LÅSSYSTEM 

Smartare, snabbare och bättre
Nya iLOQ S5 är ett helt nytt, fantastiskt självuppdaterande lås- och passersystem som täcker alla behov som önskas av ett digitalt låssystem. Varje gång en dörr

öppnas informerar systemet på egen hand alla ingående läsare, nycklar och lås med senaste status. Detta gör att låssystemet alltid är uppdaterat och

iLOQ S5 – Låssystemet som alltid är uppdaterat

säkerhetsmässigt intakt. Uppgifter som behörigheter, tidsbegränsningar och listor med spärrade nycklar skickas snabbt mellan enheterna innan dörren låses upp, för att sedan återrapportera aktuell status.

En låsinvestering som spar både tid, pengar och miljö
​iLOQs låssystem är de enda i världen som drivs med egentillverkad energi. Helt utan batterier och el. Låssystemen drivs av den rörelse energi som genereras när nyckeln förs in i låset. Tack vare denna världsunika lösning spar iLOQs lås och nycklar minst 27 ton batterier och 7 ton metallavfall varje år. Det är väl en bra anledning om någon. Att investera i ett låssystem som inte bara spar pengar och tid, utan även tar hänsyn till miljön. 

iLOQ S5 – ett enkelt och smart passersystem som ökar värdet på din fastighet

Är det någon som kan iLOQ, så är det vi på Samuelsson & Partner AB
Vi är Sveriges största återförsäljare av iLOQ och Sveriges enda renodlade digitala låssmed®. Med stor erfarenhet av iLOQ och flera unika nyckelhanteringstjänster erbjuder vi maximal, digital nytta för varje enskild kund.

Vi erbjuder er gärna en demo av nya iLOQ S5 eller mer information om iLOQs låssystem och hur ett digitalt låssystem kan underlätta och spara tid och pengar för er verksamhet. Kontakta oss gärna eller fyll i en intresseanmälan.

Broschyr om iLOQ S5 iLOQ S5 Brochure Swedish