Hem > Nyheter > Brf-Koncept

Brf-Koncept

Framtidens låshantering = Ingen nyckelhantering

 

Som Sveriges enda Digitala Låssmed arbetar vi uteslutande med moderna låssystem och utveckling av tjänster kring låssystemen. Den digitala tekniken ger fantastiska möjligheter att skapa lösningar som både förenklar nyckelhantering, skapar bekvämlighet och ger bättre säkerhet för alla användare.


BRF-konceptet – Bara hos Samuelsson & Partner

Samuelsson & Partner har tagit fram en unik lösning som
består av ett antal tjänster specifikt utformade för Brf:er

 

Utformats efter önskemål och behov
Utifrån önskemål och efterfrågade tjänster från styrelser och boende i bostadsrättsföreningar har vi tagit fram en komplett lösning som hjälper Brf:er att frigöra tid, spara pengar och förenkla nyckelhanteringen. Tack vara dessa unika tjänster och lösningar finns nu ett koncept som ger Brf:er större flexibilitet, med en säkerhet som är hållbar över tid.

Passa tider? Inte längre
Att passa tider hos låsbutiken för att hämta ut nya nycklar, hantera rekvisitioner, byta lås när nycklar tappas bort eller ringa dyra jourlåssmeder nattetid, är ett minne blott. Med den digitala teknikens hjälp blir hanteringen av lås och nycklar bekvämare och säkrare än någonsin. Dessutom är det både miljövänligt och mer ekonomiskt.

Lättillgängligt och säkert i Låsportalen
Alla lås- och nyckelärenden kan hanteras via en unik webb- och app portal. Där kan nyckelbeställningar, spärr- och serviceärenden administreras enkelt. Planritningar (inkl låsbeslagning) och andra viktiga dokument finns också tillgängliga i Låsportalen. Identifiering görs med mobilt BankId, så att rätt person får rätt behörighet, vid rätt tidpunkt.

“Endast Samuelsson & Partner kan erbjuda denna kompletta lösning för Brf:er.
Kontakta oss gärna, så berättar vi mer och visar hur det fungerar”

Ett urval av de tjänster som ingår i Brf:konceptet*:

  • Digitalt Intelligent Nyckelskåp – för snabb/akut och säker nyckelutdelning på distans
  • Hemleverans av nycklar
  • Nyckelspärrnings tjänst
  • Fri support
  • Webb- och appbaserad digital Låsportal
  • Årlig servicebox
  • Med flera tjänster…

*En Brf kan alltid välja att överlåta hela eller delar av sin nyckelhantering.

Fyll i en intresseanmälan här – för mer information eller för att boka ett möte


Samuelsson & Partner – vi vill ge mer än bara nya lås

Vi är med hela vägen – även efter
Vi är specialister på digitala lås och vårt fokus är att leverera mer än bara nya lås. Vi vill leverera mervärden som höjer upplevelsen och ökar förståelsen av fördelarna med ett digitalt låssystem. Vi utgår därför alltid från kundens förutsättningar och behov och följer varje kund, från första introduktionsmötet till installation och efterservice. All kompetens och auktorisation finns på företaget.

Viktigt att få maximal nytta
Med kundanpassad dokumentation, utbildning och alltid tillgänglig support ser vi till att våra kunder känner sig trygga och får ut maximal nytta av sitt digitala låssystem. Vi gör låssystemen från grunden, tillsammans med kunden och utifrån de önskemål som finns, så att det blir rätt från början. Med hjälp av den digitala teknikens fördelar löser vi problem med trasslig nyckelhantering och tung administration av nycklar, vilket ger tid över för annat.

Du kan också kontakta oss per mail

Välkommen till Sveriges enda renodlade digitala låssmed som också är specialiserad på digitala låslösningar för BRF:er.