Hem > Kontakta oss > Intresseanmälan

Intresseanmälan

Vi på Samuelsson & Partner hjälper er, att med modern, digital teknik och smarta tjänster, minska eller helt ta bort er lås- och nyckelhantering!


Nya lås – på nya sätt! Hela vägen!
Vi har ett unikt arbetssätt, en kvalitetssäkring, där vi följer kunden hela vägen – från första mötet och genomförande av installation till support och efterservice. All dokumentation och utbildning anpassas för varje specifik kund. Dessutom ger vi marknadens bästa garantier, snabb support och möjlighet till flera unika och smarta tilläggstjänster.

Nyckel på distans – dygnet runt!

Läs om hur vi arbetar steg för steg här 


Digital nyckelhantering – ger mer tid över för annat!
Vi erbjuder även flera smarta och säkra lösningar som kompletterar det digitala låssystemet! Den digitala låstekniken sparar både tid och pengar med en säkerhet som bevaras intakt år efter år.


Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed®
Vi är en godkänd Digital Låssmed® – en kvalitetsmärkning som står för kompetens och service hela vägen – från projektering och installation till utbildning, support och förvaltningstjänster. Allt utförs enligt en kvalitetssäkrad process. Som specialister på digitala låssystem ser vi den digitala tekniken som ett självklart val för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar. Dessutom erbjuder vi flera smarta och säkra digitala tjänster som gör att nyckelhanteringen kan hanteras på egen hand eller via oss genom serviceavtal. Allt flexibelt, obundet och självklart digitalt!


Vi hjälper er att se över och förbättra er nuvarande lås- och nyckelsituation. 

  Ja, tack! Vi önskar få mer information via telefon/mail eller boka ett möte:

  Vi vill få information skickad per mailVi önskar att ni kontaktar oss på telefonVi vill gärna boka ett möte för att få mer informationVi önskar få ett kostnadsförslag/offert

  * Obligatoriskt
   

  Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed®
  Vi är även störst i Sverige på iLOQ och ledande i utvecklingen av tjänster inom Digital Låsteknik.

  Samuelsson & Partner är en Digital Låssmed® som ger företag och organisationer kontroll, enkelhet och trygghet – med lösningar som ständigt bryter ny mark.

  Följ Samuelsson & Partner AB