Hem > Kontakta oss > Intresseanmälan

Intresseanmälan

Vi på Samuelsson & Partner hjälper er, att med modern, digital teknik och smarta tjänster, minska eller helt ta bort er lås- och nyckelhantering!


Nya lås – på nya sätt! Hela vägen! Med Samuelsson & Partner – Digital Låssmed®.
Vi har ett unikt arbetssätt, ett koncept för kvalitetssäkrad låsleverans, där vi följer kunden hela vägen – från första mötet och genomförande av installation till support och efterservice. All dokumentation och utbildning anpassas för varje specifik kund. Dessutom ger vi marknadens bästa garantier, snabb support och möjlighet till flera unika och smarta tilläggstjänster.
Läs om hur vi arbetar steg för steg här 

Nyckel på distans – dygnet runt!


Digital nyckelhantering – ger mer tid över för annat!
Vi erbjuder även flera smarta och säkra lösningar och tjänster som kompletterar det digitala låssystemet!
Se våra tjänster här


Det ska vara enkelt.
Välj hur mycket eller hur lite du vill göra själv. Vill du göra allt själv, backar vi självklart upp med den support och extra utbildning som behövs. Väljer du ett obundet serviceavtal finns de i olika nivåer och ger bl. a. marknadens längsta produktgarantier på 5 år.
Se våra serviceavtal här


Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed®
Vi är en godkänd Digital Låssmed® – en kvalitetsmärkning som står för kompetens och service hela vägen – från projektering och installation till utbildning, support och förvaltningstjänster. Allt utförs enligt en kvalitetssäkrad process. Som specialister på digitala låssystem ser vi den digitala tekniken som ett självklart val för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar. Dessutom erbjuder vi flera smarta och säkra digitala tjänster som gör att nyckelhanteringen kan hanteras helt på egen hand eller via oss genom olika nivåer på serviceavtal. Allt flexibelt, obundet och självklart digitalt!


Vi hjälper er att se över och förbättra er nuvarande lås- och nyckelsituation. 

  Ja, tack! Vi önskar få mer information via telefon/mail eller boka ett möte:

  Vi vill få information skickad per mailVi önskar att ni kontaktar oss på telefonVi vill gärna boka ett möte för att få mer informationVi önskar få ett kostnadsförslag/offert

  * Obligatoriskt

   

   

  Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed®
  Vi är även störst i Sverige på iLOQ och ledande i utvecklingen av tjänster inom Digital Låsteknik.

  Samuelsson & Partner är en Digital Låssmed® som ger företag och organisationer kontroll, enkelhet och trygghet – med lösningar som ständigt bryter ny mark.

  Följ Samuelsson & Partner AB