Hem > Kontakt > Intresseanmälan

Intresseanmälan

Vi på Samuelsson & Partner hjälper er, att med modern teknik, minska eller helt ta bort er lås- och nyckelhantering!


Nya lås – på nya sätt!
Vi har ett unikt arbetssätt, där vi följer kunden hela vägen – från första mötet och genomförande av installation till support och efterservice. All dokumentation och utbildning anpassas för varje specifik kund. Dessutom ger vi marknadens bästa garantier, snabb support och möjlighet till flera unika tilläggstjänster.
Läs om hur vi arbetar steg för steg här 

Nyckel på distans – dygnet runt!


Digital nyckelhantering – ger mer tid över för annat!
Vi erbjuder även flera smarta och säkra lösningar som kompletterar det digitala låssystemet! Den digitala låstekniken sparar både tid och pengar med en säkerhet som bevaras intakt år efter år.


Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed®
Vi äger och förvaltar varumärket Digital Låssmed® som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem eftersom det är ett självklart val för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar.


Vi hjälper er att se över och förbättra er nuvarande lås- och nyckelsituation. 

Ja, tack! Vi önskar få mer information via telefon/mail eller boka ett möte:

Vi vill få information skickad per mailVi önskar att ni kontaktar oss på telefonVi vill gärna boka ett möte för att få mer informationVi önskar få ett kostnadsförslag/offert


[recaptcha]

* Obligatoriskt

Samuelsson & Partner AB – Digital Låssmed®
Vi äger och förvaltar varumärket Digital Låssmed® som står för kvalitet, kompetens och service. Vi har valt att specialisera oss på digitala låssystem eftersom det är ett självklart val för en modern, säker och bekymmersfri hantering av lås och nycklar. Vi är även störst i Sverige på iLOQ och ledande i utvecklingen av tjänster inom Digital Låsteknik.

Samuelsson & Partner är en digital låssmed som ger företag och organisationer kontroll, enkelhet och trygghet – med lösningar som ständigt bryter ny mark.

Följ Samuelsson & Partner AB