Hem > Case > StikkiNikki

StikkiNikki

StikkiNikki är ett litet familjeföretag som tillverkar och säljer glass. Texas-födda Nicole (Nikki) som startade företaget 2008, brinner för produktkvalitet, service och arbetsglädje. Glassen som tillverkas i Norra Djurgårdsstaden, levereras dagsfärsk till de åtta glassbarerna runt om i Stockholm.


Alldeles för många nycklar på vift

För ett företag som StikkiNikki, innebär självklart sommaren en hektisk period med många extraanställda. Då glassbarerna blivit fler, har också styrkan av tillfällig personal ökat. Då alldeles för många nycklar försvunnit genom åren, behövde Nikki till slut se över företagets låssystem. Det viktigaste var att hitta en långsiktig lösning på problemet med borttappade nycklar och nycklar som inte återlämnas efter säsongen. Att byta till ett mekaniskt låssystem skulle inte lösa problemet, då Nikki insåg att hon i så fall snart skulle hamna i samma situation igen, med många extraanställda som kommer och går.

80_stikkinikki_logo_monroedesign

 

 

 

Långsiktig lösning

Tillsammans med Samuelsson & Partner hittade hon den digitala låslösning som passade hennes verksamhet perfekt. Att enkelt kunna spärra nycklar vid behov, gör att de åtta glassbarerna alltid är säkrade och låssystemet som nytt, år efter år. Sommarens glass är i tryggt förvar och Nikki kan fortsätta glädja alla med sin hemmagjorda, färska glass och inte behöva oroa sig för att det finns massor av nycklar därute, som hon inte har kontroll över.

 

Till StikkiNikkis hemsida