Hem > Nyheter > Samuelsson & Partner har ramavtal med HSB Stockholm

Samuelsson & Partner har ramavtal med HSB Stockholm

Rekommenderad partner för Digitala Låssystem inom HSB Stockholm

Samuelsson & Partner AB har skrivit Ramavtal med HSB Stockholm och blir därmed HSB Stockholms rekommenderade partner för installation av digitala låssystem.

Efter den genomgång av företaget, som följer HSB:s regelverk för tecknande av ramavtal, gällande bl. a policys och försäkringar, är nu ett avtal klart mellan HSB Stockholm och Samuelsson & Partner AB.

Detta ramavtal innebär att de bostadsrättsföreningar inom HSB Stockholm, som ska byta till digitala låssystem, blir rekommenderade att i första hand anlita Samuelsson & Partner AB.


“Vi tycker det ska bli väldigt spännande och kul att få arbeta med HSB Stockholm och de bostadsrättsföreningar som väljer att installera digitala låssystem tillsammans med oss. Vi har sedan tidigare många nöjda bostadsrättsföreningar som kunder och ser fram emot att få många fler i samband med ingåendet av detta ramavtal”

Petter Samuelsson VD, Samuelsson & Partner AB


Specialister på digitala låssystem
Samuelsson & Partner AB är specialister på digitala låssystem och har stor erfarenhet av byten från mekaniska låssystem till elektroniska låssystem hos bostadsrättsföreningar, men även hos fastighetsbolag, skolor, studentboenden m.fl. Företaget har även samarbeten med dörrleverantörer för fabriksleverans av kompletta dörrar inklusive elektroniska låssystem.

Kunden i fokus
Samuelsson & Partner AB äger och förvaltar varumärket Digital Låssmed® som står för kvalitet, service och kundfokus och arbetar på ett modernt och nytänkande sätt. Kundens behov och förutsättningar kommer i första fokus och målet är alltid att kunden ska få ut maximalt av låssystemet och sin investering. I konceptet Digital Låssmed® ingår allt från projekteringsmöten och dörrinventering till utbildning, dokumentation och unika garantier. Alltid till fast pris. Läs mer om hur vi arbetar


Läs om HSB:s Brf Sannadalsplatån i Gröndal